Gilla min blogg på Facebook

2009-01-05

Ny vecka

Denna vecka kommer att bjuda på en rad förpliktelser. Det lät ju ganska tråkigt men så är det absolut inte. Till att börja med ska jag och Lollo inventera det lilla lager vi har. Det kan jag tro ta ca en 30 minuter. Jag ska göra fyra arbetsdagar på macken denna vecka. Dessa kommer att fyllas med omplockning, förberedelser inför inventering och diverse annat som hör till. Det känns som att 2009 har börjat på ungefär samma sätt som 2008 var. Full fart hela tiden med andra ord. Känner mig lite tröttare bara men det beror säkert på min allt mer stigande ålder. (eller att klockan inte är så mycket ännu)
Helgen som var har gett mig två possitiva saker och en negativ. Det var roligt att jobba med Elin igen. Åter tillbaka full med energi och arbetsglöd. Jag blev possitivt överraskad när jag kollade mina lån och insåg att bankens räntesänkning ger oss 700 spänn mer att leva på varje månad. Heja Handelsbanken. Det tråkiga är att vädret är sådant så om man slickar på en lyktstolpe så fastnar tungan, bistert.

2 kommentarer:

Lollo sa...

1.Grattis till räntesänkningen!

2.Man kan låta bli att slicka på lyktstolpar!

3. Vi har nu fått varmvatten men har fortfarande 16 grader inne. BUUUUUUURRRRR

ÄLIN sa...

Ja men lr hur. Nu kan du sätta mig i siktigt kniviga situationer på jobbet! "Älin vet, hon har gjort kursen, fråga henne!" Don't!!!